TWEE DAAGSE TOCHT


Zin in een kleine vakantie te paard? Op 25 & 26 mei trekken we er weer een weekend op uit met de paarden! Voor een mooie tweedaagse tocht hoef je echt niet naar Frankrijk, Italie of Zweden want De Kempen heeft zoveel moois te bieden! Onder begeleiding van een doorgewinterde instructeur die alle paadjes, riviertjes en sluiproutes kent, kom je amper een verharde weg tegen!

We starten op zaterdag 25 mei om 10 uur. Na de kennismaking worden de paarden verdeeld en maken we ons op voor de lange tocht door de mooie Brabantse natuur. Onderweg maken we een stop voor de lunch. De paarden kunnen rusten en wij ook! Daarna vervolgen we onze tocht om 's avonds aan te komen op de locatie waar we overnachten. De paarden worden verzorgd, wij kunnen ons opfrissen en na een lange dag in de frisse buitenlucht vertoefd te hebben, gaat het avondmaal er wel in! Als de zon ondergaat, wordt het tijd voor een gezellig en warm kampvuurtje. Vroeg naar bed gaan, zal er wel weer niet bij zijn, maar vroeg opstaan wel.... Op zondag rijden we na een heerlijk ontbijt weer terug door bossen, weides en vennetjes. 's Middags lunchen we onderweg nog en daarna maken we ons op voor het laatste deel van de tocht. Rond 17 uur zijn we weer terug bij PCK-Eersel. Moe, misschien met spierpijn, maar vol met mooi opgedane herinneringen nemen we afscheid van elkaar. Vroeg naar bed zal die avond wel lukken! Staat een 2 daagse tocht nog steeds op je bucketlist? Schijf je in voor deze niet alledaagse beleving! VOL = VOL!

Wat neem je mee?
*Rijkleding (cap verplicht!)
*Gewone kleding + schoenen
*Slaapzak of dekbed, hoeslaken & kussen

*Toiletspullen & handdoek 
*Deodorant =)

Info, kosten & opgave

*Begeleiding: Peter van de Ven

*Manegepaard 295 euro (beperkt beschikbaar!)
*Eigen paard: 195 euro
*Niveau: voor de geoefende ruiter!
*Inschrijving is definitief na aanbetaling 50%
*Opgeven of meer informatie: info@pck-eersel.nl

 

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

LAATSTE UPDATE RUITERKAMP!


Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het eerste zomerkamp van start! Open snel de 2 bijlagen om van al het nieuws op de hoogte te zijn! Print eventueel ook de bijlage over je gezondheid uit, want deze moet je op de 1e dag bij je hebben en bij aankomst inleveren! (Alle ruiters die zich ingeschreven hebben, hebben deze informatie ook via de mail ontvangen!)