ZOMERVAKANTIE


Over een aantal weken is het al weer zomervakantie. Vanaf 9 juli zijn er 6 weken lang (tm 19 augustus) geen reguliere lessen. Iedereen wordt automatisch afgemeld en alle kaarten worden automatisch met 6 weken verlengd. Mocht je ons niet zo lang kunnen missen dan zijn er een aantal lessen/buitenritten (niveau vanaf geoefend, dus geen beginners!) waar je je voor op kunt geven. Vanwege de ruiterkampen zijn er beperkt aantal plaatsen. Verder hebben alle paarden en pony's naast de ruiterkamp ook allemaal een aantal weken vakantie!! 
Je kunt je opgeven voor een van deze lessen/buitenritten in de map die achter de bar ligt. Eenmaal opgegeven is annuleren niet meer mogelijk!!!

 

Vrijdag 13 juli: 2 uurs buitenrit van 21 - 23 u
Zaterdag 14 juli: Volw-jeugd-kids les in de grootste rijhal 09.30 - 10.30 u
Vrijdag 20 juli: 2 uurs buitenrit van 21 - 23 u
Zaterdag 21 juli: Volw-jeugd-kids les in de grootste rijhal 09.30 - 10.30 u
Vrijdag 17 aug: 2 uurs buitenrit van 20.30 - 22.30 u

Zaterdag 18 aug: Volw-jeugd-kids les in de grootste rijhal 09.30 - 10.30 u

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJST FNRS


In de bijlagen de startlijsten voor komend weekend! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het wedstrijdgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Iedereen veel wedstrijdplezier gewenst!

Privacy Policy

Privacy Policy PCK-Eersel
 

PCK Eersel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. PCK Eersel houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: