OPENING BUITENRIJD SEIZOEN!


Op zondag 25 maart as opent PCK-Eersel het buitenrij seizoen met een Toertocht en een Orientatie Rally. Hieraan kan deelgenomen worden door ruiters en aanspanningen.
 

​De Toertocht ​een goed georganiseerde buitenrit voor menners en voor ruiters (equipes) te paard zonder gepuzzel of foefen, uitgezet op basis van duidelijke bewegwijzering. Manegeruiters op manegepaard kunnen alleen inschrijven voor de toertocht. Zij rijden deze tocht onder begeleiding van een instructeur van PCK.
 

​De Orientatie Rally ​is een buitenrit met wedstrijdelement. Deze rally is voorzien van foefen. Onderweg moeten letters genoteerd worden  zodat door de jury te controleren is of de juiste route gevolgd is. Manegeruiters op manegepaard kunnen niet inschrijven voor de orientatierally.
 

​De lengte is 15 a 20 km.

​Onderweg wordt een lunch aangeboden bij een knisperend kampvuur. Er wordt gestart vanaf 11.00 u en beide routes hebben dezelfde pauzeplek.

​Alle deelnemers dienen 12 jaar of ouder te zijn, cap verplicht!

 

De kosten voor deelname bedragen:
20 euro voor ruiterequipes (2 ruiters incl lunch)
​20 euro voor aanspanningen (2 personen incl lunch. Extra persoon 5 euro)
55 euro voor ervaren manegeruiters (alleen toertocht mogelijk o.b.g.v. een instructeur, incl rit en lunch, betaling op manege cont/pin)

​Voor deelnemers met eigen paard:
Inschrijfgeld kunt u overmaken op rekeningnummer NL02RABO 0113531826. Geef duidelijk aan waaraan je wilt deelnemen! ​(Naam-Toertocht of Orientatie Rally - Aanspanning of Equipe)

​De prijsuitreiking met uitleg van de Orientatietocht vindt plaats op PCK-Eersel om 19.30 u.

 

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

Paardendagen Eersel

Op 26 en 27 mei staat de derde editie van de Paardendagen Eersel op de kalender. Deze nationale menwedstrijd wordt georganiseerd door de enthousiaste leden en het bestuur van rij- en menvereniging de Odradaruiters in samenwerking met manege PCK-Eersel en een groot aantal vrijwilligers en sponsoren. Bij deze wedstrijd komen de enkel-, dubbel- en vierspanrijders aan start.

 

SLIPPERVERBOD!

Nu het mooie weer zijn intrede weer heeft gedaan, willen wij u graag wijzen op de volgende stalregel: Het slipper en open schoen verbod!
Op stal, in de rijbanen en op alle andere plaatsen op het terrein waarbij je in aanraking komt met de paarden en pony's, is het niet toegestaan om slippers of open schoenen te dragen.

 

DEZE REGEL IS GEHEEL VOOR UW EIGEN VEILIGHEID!

STARTLIJSTEN


In de bijlagen de startlijsten van zaterdag 21 en zondag 22 april. Let op: op zaterdag starten we vanaf 15.30 u al! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het inschrijfgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Er kan niet gewisseld worden van starttijd. Iedereen een fijne wedstrijd gewenst!