BEGINNERSLES KIDS!


 

BEGINNERSLES KIDS!

Wil jij graag op ponyrijdles en ben je 7 jaar of ouder? Grijp dan nu je kans! We starten na de zomervakantie op dinsdag 29 augustus van 18-19 uur een nieuwe les. Er zijn nog 2 plaatsjes beschikbaar!

Inhoud pakket:
Les 1: Kennismaking met manege, instructeur, paarden & pony's, andere kinderen
Les 2: Poetsen, verzorging van de pony, veiligheidstips
Les 3: Op- en afzadelen
Les 4 t/m 6: Eindelijk op de pony!
Einde les 6: Korte evaluatie en advies.
Kosten pakket incl. theorieboekje: 74,50 euro

Kledingadvies: Regenlaarzen en makkelijk zittende lange broek. Cap kan tijdens het pakket geleend worden op de manege.Ouder/verzorger dient het pakket ook mee te volgen zodat ook zij weten hoe je met een pony omgaat.

Aanmelden? Stuur een mail naar info@pck-eersel.nl o.v.v. Beginnersles kids

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJST FNRS


In de bijlagen de startlijsten voor komend weekend! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het wedstrijdgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Iedereen veel wedstrijdplezier gewenst!

Privacy Policy

Privacy Policy PCK-Eersel
 

PCK Eersel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. PCK Eersel houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: