NIEUW LESSEIZOEN

 

Het nieuwe lesseizoen start weer op maandag 28 augustus. Na een periode van 6 weken ponykamp en vakantie voor al onze PCK-viervoeters, kijken we uit naar een nieuw seizoen vol paardenplezier!

We willen jullie erop wijzen dat de lestarieven verhoogd zijn. Sinds 2014 is dit niet meer gebeurd.... Wat ook veranderd is dat afmeldingen/ziekmeldingen die niet 24 uur voor aanvang van de les doorgegeven zijn, niet meer ingehaald kunnen worden. Deze regel gaan we strakker handhaven zodat we onze paarden evenredig kunnen laten lopen. In het kader van dierwelzijn hopen we dat eenieder daar begrip voor heeft!
 

Noteer ook meteen in jullie agenda: 
OPEN DAG PCK-EERSEL: zondag 17 september vanaf 11.00 u! Er zijn deze dag tal van leuke demonstraties, ponyrijden, speurtocht, schminken, glittertatoos en nog veel meer ! Mis het niet!

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJSTEN FNRS


De startlijsten voor de FNRS wedstrijd van komend weekend zijn bekend op onze site: www.pck-eersel.NL Meld jezelf een uur voor je starttijd op het secretariaat en betaal het inschrijfgeld contant. Laat de paarden en pony's tussendoor zoveel mogelijk met rust, want voor hen is het ook een drukke dag. Iedereen veel wedstrijdplezier gewenst!