NIEUW LESSEIZOEN

 

Het nieuwe lesseizoen start weer op maandag 28 augustus. Na een periode van 6 weken ponykamp en vakantie voor al onze PCK-viervoeters, kijken we uit naar een nieuw seizoen vol paardenplezier!

We willen jullie erop wijzen dat de lestarieven verhoogd zijn. Sinds 2014 is dit niet meer gebeurd.... Wat ook veranderd is dat afmeldingen/ziekmeldingen die niet 24 uur voor aanvang van de les doorgegeven zijn, niet meer ingehaald kunnen worden. Deze regel gaan we strakker handhaven zodat we onze paarden evenredig kunnen laten lopen. In het kader van dierwelzijn hopen we dat eenieder daar begrip voor heeft!
 

Noteer ook meteen in jullie agenda: 
OPEN DAG PCK-EERSEL: zondag 17 september vanaf 11.00 u! Er zijn deze dag tal van leuke demonstraties, ponyrijden, speurtocht, schminken, glittertatoos en nog veel meer ! Mis het niet!

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJST FNRS


In de bijlagen de startlijsten voor komend weekend! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het wedstrijdgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Iedereen veel wedstrijdplezier gewenst!

Privacy Policy

Privacy Policy PCK-Eersel
 

PCK Eersel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. PCK Eersel houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: