Ponykamp 2017


 

 

 

Er kan weer ingeschreven worden voor ponykamp 2017, met als thema:"PCK goes Wild West"!!!!
Vanaf dan kunt u onderaan deze pagina de folder en het inschrijfformulier downloaden. Check eerst of er in de betreffende week nog plaats is. Bij twijfel stuur een mail naar info@pck-eersel.nl

Ook dit jaar organiseren wij weer ruiterkampen voor kinderen en jeugd vanaf zeven jaar. Ons Paardensport Centrum is uniek in de Brabantse Kempen. Met 3 binnenmaneges, 1 buitenmanege en 110 stallen ligt het midden in een prachtige, bosrijke omgeving.

Ruiterkamp bij ons betekent: veel rijden maar niet alleen rondjes in de binnenbak. We gaan misschien ook springen, door de waterbak, de bossen in, en we doen leuke spelletjes. Op maandagochtend om 10.00 uur word je verwacht. Na een korte uitleg in het bijzijn van je ouders krijg je voor de hele week je eigen pony of paard om te verzorgen en ongeveer 4 uur per dag op te rijden.

Als we niet rijden is er een geheel verzorgd programma dat de dagen verder vult. Er is dus weinig tijd om je te vervelen! Je slaapt met 4 of 5 personen per kamer, onder het wakend oog van deskundige leiding! Verder krijg je 3 keer per dag een verantwoorde maaltijd en heb je natuurlijk heel veel lol! Op zaterdag rond 12.00 uur is het kamp afgelopen en kun je – moe maar voldaan – naar huis.

Let op: voorjaars- en herfstruiterkamp zijn op vrijdagavond om 19.00 uur afgelopen!

VOORJAAR - Ruiterkamp t/m 18 jaar

Van 1 tm 5 mei

ZOMER - Ruiterkamp t/m 18 jaar
1e week van 17 tm 22juli
2e week van 24 tm 29 juli
3e week van 31 juli tm 5 augustus
4e week van 7 tm 12 augustus
5e week van 14 tm 19 augustus
6e week van  ​21 tm 26 augustus

HERFST - Ruiterkamp t/m 18 jaar, geoefend-gevorderd!!
Van  16 tm 20 oktober

De volgende spullen neem je mee:
*hoeslaken  1 pers. bed
*slaapzak / dekbed
*
kussen
*
zwemkleding
*
rijkleding (verplicht)
*
veiligheidscap en laarzen (verplicht)
*
makkelijke kleding en schoenen (ook kleding die vies mag worden)
*
handdoeken​
​*oude kleding die vies mag worden
​*alles in het thema "PCK goes Wild West!"

 De kosten voor de ruiterkampen bedragen:
 320 € Manege pony/paard
 320 € Eigen pony/paard [niet pensionklant]
 300 € Eigen pony/paard pension

Neem je je eigen pony/paard mee, dan ben je verplicht om het hele programma mee te volgen. Bij de kosten is alles inbegrepen, met uitzondering van extra consumpties die genuttigd worden aan de bar.

Informatie voor de ouders / verzorger:
Indien u uw kind opgeeft voor het ruiterkamp, dient er aan aanbetaling gedaan te worden van 100 € binnen twee weken na reservering. Het bedrag kunt u overmaken op Rabobank Eersel
NL02RABO 0113531826 of contant / per pin voldoen aan de bar in ons complex

IBAN NR: NL 02 RABO 0113 5318 26
BIC CODE: RABONL2U

Als uw aanbetaling ontvangen is, krijgt u een bewijs van inschrijving.

Hebben wij uw aanbetaling echter niet tijdig ontvangen, dan wordt er geen plaats gereserveerd. Mocht u (uw kind) na inschrijving besluiten om niet deel te nemen aan het ruiterkamp, dan krijgt u uw aanbetaling niet terug.
Bij volledige annulering van het kamp na reservering en betaling kunnen er (bij bijv medische redenen) eventueel tegoeden in de vorm van een waardebon verstrekt worden (nooit in contanten!)
 

LET OP:
HET RESTANT BEDRAG DIENT U TE BETALEN VOOR 1 JULI 2017
(Dit om lange wachtrijen te voorkomen op maandagochtend)

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJSTEN FNRS


De startlijsten voor de FNRS wedstrijd van komend weekend zijn bekend op onze site: www.pck-eersel.NL Meld jezelf een uur voor je starttijd op het secretariaat en betaal het inschrijfgeld contant. Laat de paarden en pony's tussendoor zoveel mogelijk met rust, want voor hen is het ook een drukke dag. Iedereen veel wedstrijdplezier gewenst!