Kinderfeest

 

 

Ligt u al nachten te piekeren over wat u dit jaar weer eens zult doen om de verjaardag van uw kind tot een onvergetelijke dag  te maken?

 

Vanaf nu hoeft u zich daar niet meer druk over te maken!! Dat doen wij wel!! 

Paardensportcentrum De Kempen organiseert sinds jaar en dag kinderfeestjes voor kinderen die al bekend zijn met de paardensport, maar zeer zeker ook voor kinderen die nog nooit op de rug van een pony gezeten hebben!

Cadeautjes kunnen natuurlijk meegenomen worden, zodat de jarige job zich eerst daarop kan storten voordat het avontuur met de pony’s begint.

Bij het rijden verdelen we de groepen in tweeën, als het feestje groter is dan 6 kids en de kids nog geen ervaring hebben. De ene helft kijkt of helpt mee bij het vasthouden van de pony’s. Na een half uur wordt er gewisseld.

Bij kinderfeestjes waarbij de kinderen al wel geoefende ruiters zijn, is er de mogelijkheid om de pony’s zelf te poetsen en op te zadelen. In een groep kunnen dan max. 10 kinderen die onder begeleiding van een instructeur een half uur rijden. Ouders/verzorgers kunnen naar hartelust foto’s/video maken om deze onvergetelijke middag vast te leggen. Ook het hoefijzerversieren  kunt u bijboeken. Hierin kunt u een foto plakken van het kinderfeest. Een ontzettend leuk om aan de kinderen mee te geven als aandenken aan het feestje van uw kind!

Als de pony’s weer lekker in hun stalletje staan en knabbelen aan het hooi, wordt het tijd dat de kinderen hun buikjes ook gaan vullen met een echte verjaardagsmaaltijd. Bij een kinderfeest horen frietjes met een snack en drinken !

Als ook de frietjes op zijn, loopt het kinderfeestje bij PCK op een einde.

 

Kosten kinderfeest bij PCK-EERSEL:

  • 1/2 uur ponyrijden o.b.v. een instructeur + frietjes met snack + onbeperkt ranja:   €12,50 p.k.

 

Eventueel bij te boeken/bestellen:
Hoefijzer versieren €2,00 p.p

  • Snoepzak  €1,00 p.z.  p.z.p
  • Zakje chips €1,00 p.z. 
  • PCK sleutelhanger €1,00 p.slh. 
    Ijsje, alleen in het seizoen

 

Waar u op dient te letten:

  • -Kleding kinderen: lange broek en regenlaarzen (cap leent u bij PCK)
  • -Let op stal goed op de kinderen, paarden zijn levende wezens! Dus niet rennen of gillen op stal. Zo voorkomt u ongelukken. Luister verder goed naar de instructeur.

Kinderfeestjes zijn te boeken op zaterdagmiddag

Nieuwsoverzicht

CORONA UPDATE 15-12

Nieuwsbericht van PCK-Eersel mbt nieuwe coronarichtlijnen!

 

Hier is de nieuwsupdate ten aanzien van de persconferentie van gisterenavond. We hebben het allemaal kunnen horen… Nederland gaat op slot…., dit keer niet in een intelligente lockdown, maar in een harde lockdown.