Faciliteiten

Stalling

Paardensportcentrum De Kempen biedt de mogelijkheid om uw paard/pony in pension te stallen. De accommodatie kenmerkt zich door de grote ruimte en de natuurlijke omgeving.
 
Van de 100 stallen, zijn er circa 50 stallen ingericht als pensionstalling. De gestalde paarden en pony's worden verzorgd door deskundige stalmedewerkers. Zij voeren (en observeren) de paarden, zorgen ervoor dat de stallen schoon zijn, dat de paarden regelmatig in de paddocks/wei komen.
 
Ons paardensportcentrum biedt een aantal extra services:
 

  • Gratis kast om harnachement en poetsspullen in op te bergen. U krijgt een kast aangewezen die zo dicht mogelijk bij uw stal. Als u van stal verandert, dient u ook van kast te veranderen. De kasten zijn standaard.
  • Kosten tandarts, wormkuur, hoefsmid (aangsloten bij PCK), inentingen influenza/tetanus worden allemaal voorgeschoten. Deze kunt u later terugbetalen. Ook hoeft u niet aanwezig te zijn bij deze behandelingen. Dat scheelt u een hoop tijd en moeite. Kosten voor dierenarts worden niet door ons voorgeschoten. U dient uw gegevens aan de dierenarts door te geven. U krijgt de faktuur dan van uw dierenarts thuisgestuurd.
  • Iedere pensionklant heeft de mogelijkheid om (naast leden van het gezin) een bijrijder aan te wijzen. Deze bijrijder kan tegen pensiontarief in de groepslessen meerijden.
  • Gratis gebruik van alle faciliteiten (solarium en warm water tegen betaling van € 0,50, om verspilling te voorkomen)
  • Minimaal 2x per week (maar regelmatig vaker!!) wordt uw paard losgezet door ons personeel. De paarden gaan zoveel mogelijk in groepen naar buiten.

Rijhallen
Overdag zijn de rijhallen grotendeels vrij en tijdens de avonduren is er op diverse dagen rekening mee gehouden dat er één of meerdere rijhallen ook beschikbaar zijn voor pensionklanten. In de buitenrijbak (20 x 60 meter) kan tot laat in het jaar ook 's avonds gereden worden. -
 
 
 
Lessen 
U kunt tegen een gereduceerd tarief gebruik maken van de groepslessen. Tijdens de groepslessen is het dragen van een goedgekeurde veiligheidshelm en paardrijkleding verplicht. 

Voor prijzen groepslessen: zie tarieven en voorwaarden.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

STARTLIJST FNRS


In de bijlagen de startlijsten voor komend weekend! Meld je een uur voor je starttijd bij het secretariaat en betaal het wedstrijdgeld (en evt het theorie-examen) contant aub. Iedereen veel wedstrijdplezier gewenst!

Privacy Policy

Privacy Policy PCK-Eersel
 

PCK Eersel hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In deze Privacy policy willen we heldere en transparante informatie geven over hoe wij omgaan met persoonsgegevens.

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. PCK Eersel houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. Dit brengt met zich mee dat wij in ieder geval: