Arrangementen

 

 

 

Willen u en uw vrienden eens iets heel anders?
Dan bieden wij u het "Paarden Anders Weekend" aan!
 
Wat houdt het in?
U komt op zaterdag (of in overleg een doordeweekse dag) dag rond 12.00 uur aan op onze manege. Rond 13.00 uur starten wij met het programma dat bestaat uit de volgende activiteiten: 

 

  • Western Riding: kennis maken met de beginselen van de westernsport
  • Votige: even actief bezig zijn, de conditie en de lenigheid testen!
  • Mennen: ook volop actie op de koets met 2-span ervoor, door de marathonweide met waterplas en behendigheidsoefeningen. 

 

 
Na deze middag vol activiteiten kunt u zich even opfrissen op uw kamer en zorgen wij intussen dat de barbeque gereed staat, zodat u gezellig kunt gaan barbequen!
 
Als u uw buik rond heeft gegeten en het buiten donker is, hebben wij nog een boswandeling/dropping in petto (dit is optioneel). U leert dan alvast de bossen kennen waar u de volgende dag in zult rijden! Tijdens deze wandeling zal er ook een tussenstop plaatsvinden. Als u eenmaal veilig terug bent gekeerd op de manege, kunt u of nog even doorfeesten in de kantine (en tot in de late uurtjes karaoke...) of kunt u zich klaarmaken voor de nacht. 
 
De volgende morgen verwachten wij u rond 09.00 uur aan het ontbijt. Om 10.00 uur vertrekken we voor een 4 uur durende dagtocht te paard. TIjdens deze rit zal er een lunchstop gehouden worden om weer even bij te tanken. Ook de paarden kunnen dan even rusten in stands/stallen. na de lunch gaan we weer richting Eersel, maar wel via een andere route natuurlijk en rond 16.00 uur zullen we weer aankomen op de manege. Nadat de paarden weer goed verzorgd op stal gezet zijn, is dit weekend vol activiteiten tot een eind gekomen en zult u moe, maar voldaan naar huis toe gaan! 
 
Kosten: € 145 per persoon*
 
*Dit is inclusief western riding, voltige, mennen, BBQ, evt dropping, overnachting, ontbijt, dagtocht zondag, lunch, begeleiding instructeur hele weekend, exclusief consumpties. 
 
Het "Paarden Anders Weekend" is mogelijk voor groepen met een minimale deelname van 8 personen. Ruiters moeten geoefend/gevorderd zijn!
Het "Paarden Anders Weekend" kan niet gehouden worden tijdens de zomerperiode i.v.m. de toename van ongedierte (dazen) en de ponykampen die ons paardensportcentrum organiseert.

 

 
 

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht