KWALITEIT-VEILIGHEID-WELZIJN

medium_gevelbord 2_1.jpg

Kwaliteit, veiligheid & welzijn hoog in het vaandel bij PCK Eersel!
 

Deze ochtend begon, ondanks de regen, toch feestelijk bij PCK Eersel! Anita de Ruiter van de Federatie Nederlandse Ruiter Sportcentra (FNRS) kwam ons het nieuwe gevelbord overhandigen en het sterrencertificaat uitreiken!

Wij hebben het mooie nieuwe FNRS-bord natuurlijk meteen op de muur gehangen. Nog steeds herkenbaar door de vertrouwde blauwe kleur, maar helemaal aangepast naar de vernieuwde kernwaarden van de FNRS. Met deze nieuwe kernwaarden laten wij namelijk zien dat wij staan voor kwaliteit, veiligheid en welzijn. Een veilige accommodatie met gediplomeerde instructie, uitstekende faciliteiten voor ruiter en paard en oog voor welzijn van de paarden en mensen.
 

Wij zijn aangesloten bij branchevereniging FNRS omdat wij hiermee gesteund worden bij het runnen van ons bedrijf. De FNRS zorgt er in Nederland voor dat belangen van hippische ondernemers, met een bedrijf zoals dat van ons, behartigd worden. En hiermee zorgen wij er gezamenlijk voor dat de paardensport zich ontwikkelt en jij bij ons van jouw passie kan blijven genieten!

Het 4-sterren certificaat houdt in dat we garant staat voor de kwaliteit van de paarden, het tuig, de accommodatie en de instructie. Tevens zijn we in bezit van het veiligheidscertificaat Stichting Veilig Paardrijden (SVP). Dat betekent dat de manege regelmatig gecontroleerd wordt op een hele boel punten waar wij als bedrijf aan moeten voldoen!
 

WINACTIE:

Om dit alles te vieren heeft de FNRS voor jou als ruiter een leuke winactie opgezet! Maak een leuke, grappige of originele foto met het nieuwe gevelbord bij PCK Eersel. Plaats deze onder het bericht van de winactie op de Facebook- of Instagrampagina van de FNRS met hashtag #nieuwfnrs. Vertel daarbij waarom jij zo graag bij PCK Eersel komt! Daarmee maak jij kans op een jaar gratis paardrijden bij ons of win een les van een bekende instructeur!

Nieuwsoverzicht

CORONA UPDATE 15-12

Nieuwsbericht van PCK-Eersel mbt nieuwe coronarichtlijnen!

 

Hier is de nieuwsupdate ten aanzien van de persconferentie van gisterenavond. We hebben het allemaal kunnen horen… Nederland gaat op slot…., dit keer niet in een intelligente lockdown, maar in een harde lockdown.