WE HEBBEN JULLIE HULP NODIG!


Het is een moeilijke tijd voor PCK Eersel.... Het COVID-19 virus beheerst onze dagelijkse bezigheden en de overheid neemt drastische maatregelen. Terecht, vinden wij. We zijn dankbaar dat op dit moment nog niemand in onze directe omgeving ziek is en we hopen dat dat zo blijft. Het belangrijkste is dat we de gezondheid van onszelf en onze paarden voorop stellen, maar het wordt ook een lastige tijd. 

 

Onze deuren zijn sinds maandag 16 maart helemaal gesloten voor lesklanten. De kantine is dicht, evenementen zijn afgelast en ook de lesklanten kunnen niet komen. En het einde is nog lang niet in zicht. Dit betekent dat er op dit moment geen inkomsten zijn uit de bar, lessen en evenementen. Echter, het werk op stal en de zorg voor alle paarden gaat iedere dag gewoon door. Aangezien deze situatie nog wel eens een hele tijd kan gaan duren, hebben we met het PCK Team een doneeractie opgezet. Met deze actie kan de zorg voor alle paarden 7 dagen in de week, 24 uur per dag gewoon doorgaan. Alle kleine beetjes helpen, dus ga snel naar de volgende site www.pckeersel.nl

Natuurlijk hopen we jullie weer heel snel te zien want we missen jullie. De paarden en pony's missen jullie aandacht en een aai over hun bol ook!

Dank namens iedereen!!

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

LAATSTE UPDATE RUITERKAMP!


Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het eerste zomerkamp van start! Open snel de 2 bijlagen om van al het nieuws op de hoogte te zijn! Print eventueel ook de bijlage over je gezondheid uit, want deze moet je op de 1e dag bij je hebben en bij aankomst inleveren! (Alle ruiters die zich ingeschreven hebben, hebben deze informatie ook via de mail ontvangen!)