MINI PONYKAMP HERFSTVAKANTIE!


 

Wil jij graag ook op ponykamp maar vind je 5 nachten slapen nog wat te spannend? Heb je last van heimwee, maar 1 nacht van huis lukt wel? Kom dan naar het Mini Ponykamp tijdens de herfstvakantie! Het bijzondere van dit kamp is dat je bij het opgeven je “eigen” pony mag kiezen, dus geen stress over welke pony je op kamp hebt deze 2 dagen!

Mini, het woord zegt het al…. Je boekt een ponykamp van 2 dagen en een overnachting! De hele dag ponyplezier en aan het einde van het kamp neem je je mooiste foto met jouw favoriete pony of paard mee naar huis als aandenken! Wacht niet te lang met opgeven, want in beide kampen is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Mini-ponykamp voor kids van 7-10 jaar!
Maandag 14 & dinsdag 15 oktober (aanvang ma 09.00 - einde di 16.45 u) Dit kamp is ook voor kinderen die nog niet zo lang rijden! Alle activiteiten zijn op en rond de manege. Een buitenrit zit hier dus nog niet bij, dus je kunt al snel meedoen!!! Hoe leuk is dat?! Twee dagen vol ponyplezier op je “eigen” pony en een nachtje slapen op je favoriete plek!

Mini-ruiterkamp voor jeugd van 10 jaar en ouder!
Donderdag 17 & vrijdag 18 oktober (aanvang do 09.00– einde vr 16.45 u)
Dit kamp is voor de geoefende ruiter! Twee dagen vol pony-/paardenplezier op je zelf gekozen vriend met een overnachting erbij!

Kosten:
De kosten voor het PCK mini-kamp zijn 120 euro.
Vraag je ouders of zij de kosten op de dag van je
inschrijving via de BANK over willen maken naar
NL02RABO 0113531826 ovv van JOUW NAAM en
PONY/PAARDNAAM. Pas als de betaling bij ons
binnen is, is je reservering definitief!!!

 

Opgeven:
Opgeven kan via de lijst achter de bar.
Je mag daar een van je favorieten uitkiezen!
Wacht dus niet te lang, want VOL=VOL!

Aangesloten

 

Nieuwsbrief PCK

Nieuwsoverzicht

LAATSTE UPDATE RUITERKAMP!


Nog een paar nachtjes slapen en dan gaat het eerste zomerkamp van start! Open snel de 2 bijlagen om van al het nieuws op de hoogte te zijn! Print eventueel ook de bijlage over je gezondheid uit, want deze moet je op de 1e dag bij je hebben en bij aankomst inleveren! (Alle ruiters die zich ingeschreven hebben, hebben deze informatie ook via de mail ontvangen!)