OUDER-KIND RIT ZONDAG 11 MEI

Vind je het leuk om een keer een 2 uurs rit met je kind te maken? Geef jullie dan op voor de ouder-kind rit van zondag 11 mei as!! Natuurlijk dienen zowel de ouder als het kind over voldoende ervaring te beschikken.

Datum: zondag 11 mei
Vertrek: 14.00 u
Terugkomst en einde: 16.00 u
Niveau: Geoefend/Gevorderd
Kosten: Manegepaard 33 euro

PLAATS VRIJ IN PONYSPRINGLES!


Ben jij een gevorderde ponyruiter en op zoek naar wat meer uitdaging? Grijp dan nu je kans!
Doordat een aantal ponyruiters doorgeschoven is naar de paardenles omdat ze te groot werden voor de pony's, zijn er een aantal plaatsjes vrijgekomen!

START NIEUWE BEGINNERSLES JEUGD/VOLWASSENEN!

Aangezien er veel animo was voor de beginnersles voor volwassenen die vanavond van start gaat, hebben we meteen naar een nieuwe mogelijkheid gezocht voor NOG een nieuwe beginnersles voor jeugd/volwassenen. De volgende les die van start gaat is op vrijdagavond van 20.00 u - 21.00 u (startdatum vrijdag 11 april as). Dus:

ACTIE: STEL NU JE EIGEN PCK-SHIRT SAMEN!


Het is weer mogelijk om je eigen PCK-shirt samen te stellen! Kies een leuke kleur voor een zomers t-shirt en kies ook zelf de kleur van het logo dat geborduurd wordt op de linkerborst. Leuk om cadeau te doen of om cadeau te krijgen!

Deze actie loopt t/m 18 april. Kosten 17,50 euro incl borduring. Pasmodellen liggen achter de bar. Vooraf te betalen. Verwachter leverdatum: half/eind mei 2014

Upcoming

No upcoming events

Update

Krijg automatisch bericht bij een "Nieuws" update

Aangesloten