KONINGENRIT VOOR KINDEREN, JEUGD/VOLWASSENEN 27 APRIL AS


Eindelijk is het voorjaar er dan! De mooiste tijd van het jaar om te genieten van een heerlijke buitenrit! Ook dit jaar is er de koningenrit weer voor kinderen, jeugd/volwassenen. Op maandag 27 april gaan we weer op pad voor een 3 uur durende tocht door de mooie Brabantse Kempen! Ben jij geoefend/gevorderd? Geef je dan op!

Datum: maandag 27 april
Vertrek: 09.00 uur
Duur rit: + 3 uur

DAUWTRAPRIT ZONDAG 3 MEI


Ben jij een vroege vogel? Wil jij de natuur zien ontwaken? Wil jij 's ochtends vroeg een hert spotten? Schrijf je dan in voor de dauwtraprit! Dit is een 3 uur durende buitenrit die om 06.00 u 's ochtends vertrekt! Na terugkomst op de manege staat er een lekker ontbijt klaar! Hoe goed kun je de dag beginnen?

Kosten manegepaard: 52,50 euro
Kosten eigen paard: 25 euro

STARTLIJSTEN FNRS WEDSTRIJD 11 EN 12 APRIL


In de bijlagen de startlijsten voor de FNRS wedstrijd van komend weekend. Meld je een uur voor je starttijd op het secretariaat. Betaal daar het startgeld (en evt het theorie-examen) contant. Je kunt meteen je theorie-examen doen.

F2: losrijden in KB, proef rijden in MB
F4 en hoger: losrijden in MB, proef rijden in GB

Tussendoor geen sjabrakken wisselen aub!

MANEGEMEELOOPDAG VOOR KINDEREN

Wil je graag een keer zien hoe het er echt op een manege aan toe gaat? Geef je dan op voor de MANEGE MEELOOPDAG! Het is een gezellige dag waarop je 's ochtends om 10 uur op de manege verwacht wordt. Daarna gaan we aan de slag met het voeren van de paarden, opstrooien van de stallen, vegen van de gangen en alles wat er verder op stal bij komt kijken. Ook worden de paarden geborsteld en gecontroleerd op eventuele wondjes.

Upcoming

No upcoming events

Update

Krijg automatisch bericht bij een "Nieuws" update

Aangesloten